Facebook

Wilt u weten wat er nog meer op camping Starnbosch gebeurt bezoek dan ook onze Facebookpagina

Activiteiten

In de hoogseizoen weken hebben wij elke dag een animatie-programma.

We beginnen elke ochtend om 10 uur met swingen en zingen. Daarna is het tijd om te knutselen. De rest van de dag hebben we allerlei activiteiten zoals: Bosspelletjes en speurtochten, natuurlijk knutselen, sport en spelactiviteiten, levend stratego, handboogschieten, stokbroodjes bakken, meeleeftheater met Jim en Rikkie, kubb en mölkky, dropin Hood, riddertoernooi, honkbal, voetbal

Om 19.00 begint het meeleeftheater bij op het recreatieplein met Jim en Rikkie. In de avond organiseren wij om en op de camping activiteiten zoals kubb, avondspel, bingo etc. Kortom voor ieder wat wils.

In de hoogseizoen weken organiseren wij in het restaurant op vrijdag  de traditionele bingo. Hier kunt u leuke prijzen winnen.

Nieuw dit jaar, de mini bioscoop. In onze bioscoop zullen wij vaak films vertonen. Deze zullen overdag gericht zijn op de kinderen. En s,avonds zal er een volwassen film afgespeeld worden. De informatie betreft de films kunt u vinden op het wekelijkse animatieprogramma. Deze krijgt u mee bij aankomst op de camping.

 loek en lot