Fietsroutenetwerk

Camping Starnbosch is gelegen aan het Vechtdal fietsroutenetwerk

<< omgeving

Ga terug naar het overzicht en zie wat de omgeving nog meer te bieden heeft.

NKC waardering 9.3

Op Campercontact van het Nkc waarderen de camperaars deze camperplaatsen op een 9.3. Zie de beoordelingen

Camperplaatsen

Camping Starnbosch beschikt over diverse plekken voor kampeerders met camper voor een kort verblijf. Deze plaatsen bevinden zich voor de camping vlak bij de receptie. Ideaal aan deze kort- verblijfplaatsen is dat ze niet op het afgesloten terrein van de camping zijn en u toch gebruik kunt maken van alle faciliteiten die onze camping biedt. Wanneer u dus 's morgens vroeg wil vertrekken of 's avonds pas laat wil aankomen na een ritje in de prachtige omgeving is dit geen probleem.

De plaatsen zijn voorzien van een 10 ampère elektrische aansluiting. De camper serviceplaats ligt nabij met water, afvoer gebruikt water en bandenspanningsautomaat. U kunt het chemisch toilet legen in het nabijgelegen sanitairgebouw. De camperplaatsen voor kort verblijf zijn voor maximaal 3 overnachtingen.

Camperplaatsen zijn niet te reserveren.

De kosten bedragen € 10,-- per plaats per nacht exclusief 85 cent toeristenbelasting per persoon.

Honden zijn toegestaan op de camperplaatsen.

Natuurlijk kunt u ook met uw camper op onze andere kampeerplaatsen terecht maar dan tegen het normaal geldende campingtarief.

Klik hier voor foto's van de camperplekken http://www.starnbosch.nl/fotoalbums/camperplaatsen/

Klik hier voor het filmpje van het nkc http://www.campercontact.com/nl/nederland/overijssel/dalfsen/22113/camperplaats-starnbosch.aspx?filter=|&src=as