<< omgeving

Ga terug naar het overzicht en zie wat de omgeving nog meer te bieden heeft.

wandelen en fietsen

Op deze pagina kunt u wandel- en fietstochten downloaden of bekijken die met vertrek en eindpunt de camping hebben

Facebook

Wilt u weten wat er nog meer op camping Starnbosch gebeurt bezoek dan ook onze Facebookpagina

Fietsroutenetwerk Vechtdal Overijssel

In het Vechtdal is een nieuw fietsroutenetwerk in gebruik genomen dat bestaat uit honderden kilometers bewegwijzerde routes. 

In bijna heel Nederland komt u nu de routebordjes tegen van fietsroutewerken. Knooppuntroutes, oftewel fietsroutenetwerken, bestaan uit een groot aantal genummerde knooppunten. Tussen die knooppunten lopen in twee richtingen bewegwijzerde verbindingsroutes. Op elk knooppunt staat een informatiepaneel met knooppuntnummer en een overzicht van het fietsroutenetwerk in de omgeving.

Náást het informatiepaneel wordt op een apart bordje aangegeven naar welk ander knooppunt u kunt fietsen. Op de routebordjes tussen de knooppunten staan de rijrichting en het nummer van het knooppunt waarnaar u op weg bent.

U kunt zelf allerlei fietsroutes samenstellen met behulp van de knooppunten. Het is heel eenvoudig: u volgt de borden van knooppunt naar knooppunt. Bij de receptie van de camping is de bijbehorende fietskaart verkrijgbaar. Dus: stap op in het Vechtdal! Campig Starnbosch ligt aan de route tussen de knooppunten 81 en 82.

Voor de liefhebbers hebben wij een fietsroute samengesteld met vertrek en eindpunt op camping Starnbosch. Deze route brengt u naar de mooiste plekjes rondom de camping. Zo komt u langs stuwen in de Vecht, gaat u met een pontje over de Vecht (kosteloos want u bent zelf de kapitein) en komt u langs kasteel Rechteren, een klimtoren voor een prachtig uitzicht en natuurlijk de nodige rustpunten voor misschien wel een kopje koffie of een ijsje. Er is een route van 25 en een route van 41 kilometer. U kunt de routes ophalen bij de receptie of hier zelf downloaden en/of uitprinten.

Fietsroutenetwerk Vechtdal Overijssel