YouTube

Bekijk onze filmpjes op YouTube

Facebook

Wilt u weten wat er nog meer op camping Starnbosch gebeurt bezoek dan ook onze Facebookpagina

Hier vindt u diverse fotoalbums die u een goede indruk van de camping geven.

boomhut het Kraayennest

foto,s van de boomhut

eerste keer Starnbosch Express 2018

He he.... We mogen weer! Camping baas Robbin stond al weken naast de Starnbosch express te wachten tot hij weer mocht vertrekken. En vanavond was het dan zover. Jim en Rikkie zijn vandaag namelijk aangekomen om alle kinderen weer te vermaken tijdens de mei vakantie.

Loek en Lot zijn weer terug

Loek en lot zijn voor hun vakantie weer aangekomen op camping Starnbosch om de komende weken de kinderen weer elke dag te vermaken. Want Loek en Lot vertellen sávonds om zeven uur over alle spannende avonturen die ze mee maken op camping Starnbosch. Maar ja hoe komen nou elke avond die kinderen naar voren? Nou daar weet campingbaas Robin wel wat voor “we nemen een huifkar!”. 

scouting noord-oost Nederland maart 2015

In het weekend van 27 tot en met 29 maart 2015 verbleven 250 scouts uit noord en oost Nederlander op de camping ter voorbereiding van hun reis voor de World jamboree in Japan.

Stoppelhaene haantjes plakken

Het Stöppelhaene promotieteam was dinsdag met de promotiebus vol knutselspullen naar Dalfsen gekomen. Zij waren gekomen ter promotie van het Stöppelhaene oogstfeest welke dit jaar zal plaatsvinden van 27 t/m 31 augustus aanstaande.
De kinderen konden knutselen met allerlei zaden en proberen de tekening van Stöppelhaene mascotte Harrie de Haan zo mooi mogelijk te beplakken. Ze konden daarbij kiezen uit onder andere maanzaad, lijnzaad en allerlei granen. Ook konden de kinderen haantjes kleuren.
Als klap op de vuurpijl kwam Harrie de Haan zelf langs bij de kinderen om te kijken wat voor moois er gekleurd en geplakt was. Natuurlijk wilde alle kinderen wel met hem op de foto. Met een ballon in de hand en een glimlach van oor tot oor gingen de kinderen na afloop weer verder met hun vakantie op camping Starnbosch.
Voor de buurtbewoners en toeristen die de Stöppelhaene nog niet kennen. Tijdens de Stöppelhaene zijn er diverse optredens en een braderie en nog veel belangrijker een tal van praalwagens te bekijken tijdens de oogstcorso op donderdag 28 augustus. De dagen daarna zijn de praalwagens ook te bezichtigen. De muziekale optredens gedurende deze dagen zijn onder andere van Racoon, Chef’special, van Velzen, Normaal en Dotan.
Hieronder en bij de foto-albums vindt u alle foto's van deze ochtend.

Musical Grease 2014

Op 7 augustus 2014 was dan eindelijk de uitvoerig voor het vele publiek van de musical Grease.

Trips and Travel

Vandaag was een filmploeg van RTL4 neer gestreken in Dalfsen. Zij kwamen voor het programma Trips en Travel opnames maken bij Camping Starnbosch en de mooie omgeving. Bij aankomst vroeg één van de campinggasten waarom het ontvangst van rtl4 gisterenavond zo slecht was via digitenne. Waarop de presentator van Trips en Travel, Kevin Brouwer, vertelde dat deze mevrouw ook daardoor naar Rtl 5 en 7 kon kijken. Weer eens wat andere programma’s mevrouw, grapte de presentator Kevin.
Het team van Trips en Travel trok over de camping en stond verbaasd over de mooie omgeving. Zo werd er aan de campinggasten gevraagd wat er allemaal te doen was in de omgeving. Het antwoord hierop was dat je hier heerlijk kon wandelen en fietsen in het groenste dorp van Nederland. En dat er vlak bij heerlijke kaas komt van de kaasboerderij Heileuver, Je lekker kan mountainbiken richting de Holterberg en door de bossen. En kan genieten van de vele kastelen en havezaten in de omgeving. Natuurlijk werd ook nog even de nadruk gelegd op het gezellige centrum waar voldoende winkels en supermarkten zijn. De conclusie van Trips en Travel was dan ook: Dalfsen…… DAAR moet je kamperen!
Het programma Trips en Travel is elke zaterdag te zien om 16:30 uur op RTL 4. DE opnames van vandaag worden verwerkt in een camping special die uitgezonden zal worden op 6 juli aanstaande.

vakantiewoningen

Hier een fotoalbum over de vakantiewoningen.