Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op: 0529-431571

Virtuele tour

Bekijk de camping alsof u er al bent.

Op RTL4

In 2014 zijn wij op tv geweest in het programma trips en travel.

Groepskamperen

Organiseert u een familieweekend of bent u lid van een club die elk jaar samen iets onderneemt? Wij beschikken over verschillende velden die hier uitermate geschikt voor zijn. 

Door de jaren heen zijn er vele soorten groepen hier geweest, zoals de soloclub van het NKC, familieweekenden, burenweekenden, vriendengroepen, schoolreisjes, biod club, scouting- groepen, bijbelgroepen, zorginstellingen, hondenschool, Wie is de mol en nog veel meer.

Wij denken graag mee en zoeken naar oplossingen. Zo kan het zijn dat u uw familieweekend hier wilt organiseren maar een aantal  familieleden heeft geen caravan. Wij hebben een aantal verhuurcaravans op verschillende velden staan, of we kunnen zelf caravans bijplaatsen. Ook hebben wij ruimtes waar u in geval van slecht weer gezamenlijk iets kunt doen, zoals ontbijten, bbq-en, een lezing geven, etc.

Ook zijn er vele combinaties met het naast gelegen restaurant mogelijk. Zij zijn flexibel en kunnen ook maatwerk leveren. Zo kunt u daar alleen de patat voor uw groep bestellen, maar zij kunnen ook de complete lunch of bbq bij u op het veld verzorgen.

Wilt u meer informatie, bel gerust de receptie 0529-431571 en vraag naar Robbin.