Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op: 0529-431571

Virtuele tour

Bekijk de camping alsof u er al bent.

Op RTL4

In 2014 zijn wij op tv geweest in het programma trips en travel.

Groepskamperen

Organiseert u een familieweekend of bent u van een club die elk jaar samen iets onderneemt.

Wij beschikken over verschillende soorten velden die hier uitermate geschikt voor zijn door de ligging en waar anderen geen overlast van uw groep hebben.

Zo zijn de laatste jaren al vele groepen hier geweest. Onder andere de soloclub van het nkc, familieweekenden, burenweekenden, allerlei soorten clubs,  vriendengroepen, schoolreisjes, biod club, scouting groepen, bijbelgroep, zorginstellingen, hondenschool, wie is de mol en nog veel meer.

Wij denken graag mee en zoeken naar oplossingen. Zo kan het zijn dat u uw familieweekend hier wilt organiseren maar een aantal  familieleden heeft geen caravan. Wij hebben een aantal verhuurcaravans op verschillende velden staan. Of we kunnen zelf b.v. caravans bijplaatsen. Ook hebben wij ruimtes waar u b.v. met slecht weer gezamelijk iets kunt doen. b.v. ontbijten, bbq-en, lezing geven. etc. etc.

Ook is zijn er vele combinaties met het naast gelegen restaurant mogelijk. Zij zijn flexibel en kunnen ook maatwerk leveren. Zo kunt u daar alleen de patat voor uw groep bestellen, maar zij kunnen ook de complete lunch, bbq op het veld bij uw groep verzorgen.

Wilt u meer informatie, bel gerust de receptie 0529-431571 en vraag naar Robbin.