Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op: 0529-431571

Fietsroutenetwerk

Camping Starnbosch is gelegen aan het Vechtdal fietsroutenetwerk

Nieuws

Bekijk hier de laatste nieuwtjes van de camping

Groepshuis "de Jachthut" (tot 14 personen)

Vanaf 2016 beschikt de camping over een groepsaccomodatie. Hier kunt u met 14 peronen overnachten. De naastgelegen 4 persoons trekkerhutten kunnen ook bijgehuurd worden als u met meer dan 14 personen bent en wanneer ze eigen kampeermiddelen hebben kunnen ze deze op hetzelfde veld bijplaatsen.
Beneden in de jachthut vindt u een royale keuken met grote tafel waar u met zijn allen heerlijk kunt eten na een lange boswandeling.

De keuken is voorzien van:

  • Pannen, servies en bestek
  • Combimagnetron
  • Koffiezetapparaat en waterkoker

Beneden bevindt zich een grote badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet. Verder vindt u beneden een royale tweepersoons slaapkamer (berenkamer) en een slaapkamer met twee stapelbedden. Boven bevinden zich 2 tweepersoons slaapkamers (wolvenkamer en hertenkamer) en een slaapkamer met twee stapelbedden.

Vanuit de woonkamer/ keuken heeft het huis 8 openslaande deuren die uitkomen op een groot houten terras. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht op de bossen en open velden.
De Jachthut ligt hoger op een heuvel en aan de rand van de camping.

Wilt u virteel door het huis lopen toets dan hier: https://www.onlineinbeeld.nl/VirtueleTour/Dalfsen-CampingStarnbosch/jachthuis.html

Wilt u meer informatie? Bel 0529-431571, mailen mag ook: info@starnbosch.nl

Prijzen:

  • Laagseizoen €900,00 per week, midweek/ lang weekend €650.00
  • Hoogseizoen €1200.00 per week, midweek/lang weekend €750,00
  • Schoonmaakkosten €75.00