Vader en Zoon Weekend

Kijk nu op de speciale website van ons vader en zoon weekend. Ook voor opgave en info

Vrienden en Familie Weekend

Kijk nu op de speciale website van ons vrienden en familie weekend. Ook voor opgave en info

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op: 0529-431571

Hoera, De inschrijving is geopend!

Vandaag is de inschrijving voor het komende vader en zoon weekend en het vrienden en familie weekend geopend! Voor beide weekenden beloofd het weer een leuk programma te worden.

opok dit jaar weer een vader en zoon weekend op camping StarnboschVader en zoon weekend van 21 t/m 23 juni 2019
Het programma krijgt voor het eerst een thema-avond er bij. Op de aankomst dag, vrijdag, hebben we de Duitse avond. Vol met al die lekkere Duitse lekkernijen bij het avond eten en een heuse party aan het einde van de avond. Natuurlijk zijn we ook bezig om het programma ook dit jaar met zeer leuke entertainment, workshops en spelen aan te vullen. Meer informatie en aanmelden is mogelijk via de website www.vaderenzoonweekend.com

U kent het weekend niet? Het vader en zoon weekend is een weekend die vol zitten met vermaak door sport, spel en entertainment. Inclusief het avondeten op vrijdag en zaterdag en een heerlijke lunch op zondag middag. We proberen altijd een gevarieerd programma aan te beiden en bieden ook voldoende ruimte om even gezellig wat te drinken of om tot rust te komen. Voor meer indrukken kunt u het beste de video’s of foto’s bekijken op beide websites.

Heeft u er geen zin in om voor één weekend al die kampeerspullen bij elkaar te zoeken? U kunt ook tegen een zeer aantrekkelijk tarief de weekenden verlengen. Zo kunt u een weekend ervoor, een weekend erna of zelfs beide er bij boeken. U kunt het weekend vooraf met uw hele gezin rustig uw kampeerspullen opbouwen en u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond tot het vrienden en familie weekend of vader en zoon weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen. Deze weekenden  kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 40,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw.
En mochten de dames nu nog overgehaald moeten worden voor dit weekend? Weet u dat campingbaas Robbin elke ochtend heerlijke verse croissantjes en andere lekkere broodjes bakt. En dat de dames heerlijk kunnen douchen in ons verwarmde sanitair gebouw?

Heb je geen tent of caravan. Kijk naar de verhuur mogelijkheden op de camping. Er zijn tegen een aantrekkelijk tarief diverse accommodaties te boeken voor deze weekenden op camping Starnbosch.