Zoek & boek >>

Boek hier direct uw vakantie.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op: 0529-431571

Virtuele tour

Bekijk de camping alsof u er al bent.

Nieuwe huisjes, verbeteringen en vernieuwingen 2019.

Vernieuwingen 2019.

 

Afgelopen winter is er weer flink geklust, opgeknapt, bestraat ingezaaid en gebouwd op camping Starnbosch.

Nieuwe huisjes:

  • De 4 persoons-boomhut "Het Kraayennest"is gebouwd tussen trekkershut 2 en 3. Het huisje heeft een behoorlijke hoogte gekregen. U zit ongeveer 6 meter boven de camping. U kijkt vanuit de boomhut de gehele camping over. Aan de campingzijde is een ruime veranda/balkon gecreëerd . Ook aan de achterzijde bevindt zich een klein balkon waar u heerlijk kunt genieten van de ochtendzon. De boomhut is voorzien van twee slaapkamers, badkamer met douche en toilet. Het huisje heeft een kookeiland. De boomhut is geheel gasloos en duurzaam gebouwd. De boomhut is winterhard en het hele jaar te huur.

 

  • De 4/6 persoons Populierenhut is gebouwd op het eerste grote veld tegen het bos aan. Het huis heeft de vorm van een grote tent. Het beschikt over een ruime woonkamer, badkamer met toilet en douche, slaapkamer met 2 persoons box spring. Boven heeft u een slaapzolder met twee 1 persoonsbedden. Ook de populierenhut is winterhard gebouwd en het hele jaar te huur.

 Verbeteringen en vernieuwingen:

  • De stratenmakers zijn een aantal weken bezig geweest met het bestraten van de weg vanaf het zwembad tot het nieuwe toiletgebouw in het bos. De oude weg was een weg van rode split. Dit gaf vaak kuilen en door langdurige droogte gaf het veel stof bij het rijden. Niet prettig. Door het bestraten is het probleem opgelost. 

 

  • Er is een nieuw plein met bomen aangelegd bij de receptie . De oude verschillende soorten bestratingen zijn verwijderd en het is 1 groot plein geworden met 4 bomen in het midden. Verder zijn er bij de camperplaatsen nieuwe hekken geplaatst.

 

  • Ook is er in het speelbos een natuurlijke pannakooi aangelegd. Dit een voetbalveldje met twee doeltjes omgeven door een hoge wal. Afgelopen jaren was er behoefte aan een voetbalveldje waar lekker gevoetbald kon worden zonder dat iemand er last van had.

 

  • Glasvezel is aangelegd. Het buitengebied van Dalfsen is collectief voorzien van glasvezel. Op de camping zijn drie lijnen aangelegd. Voorheen ging dit allemaal door het ouderwetse oude telefoonlijntje naar het dorp. De verwachting is dat het internet nu behoorlijk sneller wordt.

 

  • Het nieuwe veld in het bos nabij het nieuwe toiletgebouw is opnieuw ingezaaid. In 2018 is dit veld aangelegd en ingezaaid, maar door de droogte van het afgelopen jaar was dit meer een Sahara veld geworden. Het gras wilde niet groeien. Nu is het in oktober al ingezaaid en goed bemest en heeft het de tijd gehad om een mooie grasmat te worden.

 

  • Het Spechtenveld en het Roodborstjesveld zijn geheel over de kop gegaan. Er zijn op deze twee velden waardies gegraven. Dit zijn een soort kuilen in het midden van het veld waar het water naar toe stroomt en snel de grond in kan zakken. Afgelopen jaren hebben we veel last gehad van water dat bleef staan op deze velden door lange periodes van droogte opgevolgd door hoosbuien. Door middel van de waardies stroomt het water nu de kuilen in in plaats van naar de voortenten.
  • De kampeerplaatsen zijn ook voorzien van nieuwe afscheidingspalen. Voorheen was het nummertje het midden van de plek en dit gaf veel verwarring. Nu staat er aan weerskanten een paal wat meer duidelijkheid geeft. 

Kortom we hebben niet stilgezeten afgelopen winter.