Vader en Zoon Weekend

Kijk nu op de speciale website van ons vader en zoon weekend. Ook voor opgave en info

Stoere Meiden Weekend

Het weekend voor moeder en dochter. Kijk op de website. Ook voor opgave

wandelen en fietsen

Op deze pagina kunt u wandel- en fietstochten downloaden of bekijken die met vertrek en eindpunt de camping hebben

Op zoek naar het ultieme vaderdagkado?

Geef papa dan op voor het vaderenzoonweekend 2017. Het vader en zoon weekend is een gezellig kampeerweekend voor vaders en zoon/zonen waarbij voor hun gedurende het weekend een leuk entertainment programma is opgezet vol met sport, spel workshops en heerlijk eten inclusief.

U kent de weekenden nog niet?
Net als andere jaren bieden we de deelnemers heerlijk eten op vrijdagavond bij aankomst. Dit jaar bakken we zelf gemaakte pizza’s in onze houtoven. Daarna is er nog klootschieten in het bos en stokbroodjesbakken bij het kampvuur. Zaterdagochtend is er een leuke roofvogelshow en s’middags gaan we vogelhuisjes maken voor we beginnen aan de heerlijke barbecue. Zaterdag avond zal er, een bosspel zijn waarbij jullie op een speciale mannier gedropt worden en middels opdrachten de route terug verdienen. Zondagochtend krijgen we een workshop schermen. Allemaal krijgen we de benodigde kleding en materialen. Daarna sluiten we allemaal aan bij een heerlijke lunch. Ter afsluiting hebben gaan we nog darten, boogschieten en voetballen alvorens de tent weer ingepakt wordt en aan de terugreis begonnen wordt. Voor de vaders is dit zeker een leuke bijkomstigheid op zijn Vaderdag!

Het vaderenzoonweekend 2017 is van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni 2017. De kosten per deelnemende persoon bedragen € 42,--. Een kampeerplaats kost € 20,-- zonder elektra en € 30,-- met elektra.

Naast dat u met uw eigen tent, caravan of camper komt hebben we op Camping Starnbosch ook diverse huur mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit huur caravans, tenten, trekkershutten, diverse huisjes en 6 persoons-, 8 persoons- en een 12 persoons groepsaccommodatie. En dit alles tegen speciale extra goedkope tarieven.

Lijkt het je als vader leuk om met je zoon/zonen te gaan kamperen? Opgave is nog mogelijk. Ga daarvoor en nog veel meer informatie naar de website www.vaderenzoonweekend.com. De dames die ook nieuwsgierig zijn geworden gaan naar de website www.stoeremeidenweekend.com. Ook als je zelf geen tent of caravan hebt zijn er vele mogelijkheden. Kamperen met je zoon/dochter….doen!