Fietsroutenetwerk

Camping Starnbosch is gelegen aan het Vechtdal fietsroutenetwerk

YouTube

Bekijk onze filmpjes op YouTube

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op: 0529-431571

Wandelen en fietsen

Op deze pagina vindt u een aantal wandel- en fietsroutes die de camping als vertrek en eindpunt hebben. U kunt deze routes hier downloaden en bekijken of u kunt een uitdraai van de route bij de receptie opvragen.

Wandelen:
wandelroute 1: Lengte ongeveer 3 kilometer. Route door het bos en langs de bosrand, grotendeels over zand- en bospaden.

wandelroute bolletje-pijltje: Even iets anders dan de gewone wandelroutes. U krijgt namelijk geen beschrijving mee maar tekeningen voor elk pad dat u tegen komt. U staat op het punt van het bolletje en moet de kant van het pijltje uit. Lengte 3,7 kilometer, ongeveer 50 minuten wandelen. 

Schaapskooi wandeling:  Afstand: 6 km, 5 km of 4 km Aard van de tocht: over onverharde paden en wegen door bos; rondwandeling

Engelse werk wandeling: afstand ruim 6 km; niet geschikt met kleine loslopende kinderen vanwege autoverkeer en sloten langs het pad.

Fotowandeltocht: Met behulp van een aantal foto's vindt u uw route door het bos . Duur van deze wandeltocht is ongeveer 1 uur.

Landgoederen route: Afstand 8.5 kilometer of 15 kilometer. In de gemeente Dalfsen vindt u schitterende landgoederen, landhuizen en kastelen. Bij onderstaande routes komt u langs een aantal van deze parels van Dalfsen.

Fietsen:
Voor de liefhebbers hebben wij een fietsroute samengesteld met vertrek en eindpunt op camping Starnbosch. Deze route brengt u naar de mooiste plekjes rond de camping. Zo komt u langs stuwen in de Vecht, gaat u met een pontje over de Vecht (kosteloos want u bent zelf de kapitein) en komt u langs kasteel Rechteren, een klimtoren voor een prachtig uitzicht en natuurlijk zijn er de nodige rustpunten voor een kopje koffie of een ijsje. U kunt kiezen tussen een route van 25 of 41 kilometer. U kunt de route ophalen bij de receptie of hier zelf downloaden en/of uitprinten.

Fietsroutenetwerk Vechtdal Overijssel

Verder zijn er bij de receptie nog diverse fiets- en wandelroutes te koop als drukwerk en tevens een kaart voor het fietsroutenetwerk.