voorwaarden camping Starnbosch - starnbosch.nl
header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

RECRON voorwaarden en huisregels

U leest alles over uw rechten en plichten in de RECRON-voorwaarden. Deze duidelijke afspraken zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. Als u ze zorgvuldig doorleest, weet u precies waar u aan toe bent. Op de website van de ANWB worden de voordelen van onze voorwaarden duidelijk verwoord.

Hieronder zijn de RECRON voorwaarden te downloaden, gebruik Adobe Acrobat reader om de bestanden te lezen:

Voorwaarden toeristische plaatsen
Voorwaarden vakantieverblijven
Voorwaarden seizoenplaatsen

Get Adobe Reader

 

Huishoudelijke regels Camping Starnbosch            

Voor de camping en de nabije omgeving gelden een aantal regels. Gelieve deze regels op te volgen en er notie van te nemen. Door ons terrein te betreden verplicht u zich zelf door onze regels te volgen.

Kampeerplaats
Wilt u erop letten dat u op uw eigen kampeerplaats staat. Bij elke plaats staan paaltjes met de nummering er op en in de meeste gevallen een pijl die uw plaats aanwijst. Al uw kampeermiddelen, waaronder ook bijzettentjes of indien toegestaan op uw plaats, een vervoermiddel dienen binnen de grenzen van uw kampeerplaats geplaatst te worden. Ook een extra scheerlijntje graag op uw eigen kampeerplaats.

Elektriciteit
De meeste plaatsen met elektriciteit zijn voorzien van 10 of 6 ampère. Hiermee heeft u 2200 / 1320 watt tot uw beschikking. Apparaten die warmte leveren (zoals waterkokers, straalkacheltjes en föhns) hebben vaak een hoger wattage nodig, zodat bij gebruik hiervan de stroom zal uitvallen. Informeer voor gebruik van deze apparaten of dit op uw plek mogelijk is.
Bij aardsluiting valt ook de stroom bij uw buren uit. Zorgt u ervoor dat stekkers niet in het gras liggen! Het opladen van elektrische auto’s is niet toegestaan op de kampeerplaats.

Tapwater
langs de hoofdwegen en nabij de toiletgebouwen zijn tappunten voor drinkwater. Al het op de camping gebruikte water is drinkwater. Wanneer u een comfortplek heeft is tapwater en een afvoer op uw kampeerplaats aanwezig. Wij vragen u zuinig met het water om te gaan. Omwille van legionellapreventie is niet toegestaan een vaste slang aan de kraan te bevestigen.

Parkeren
Op de aankomst- en de vertrekdag mag u met de auto naar uw kampeerplaats doorrijden om uw spullen te brengen of te halen. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de bagagewagentjes die nabij de parkeerplaats staan. Alleen wanneer u een parkeerplaats bij uw kampeermiddel heeft, mag u tijdens uw verblijf doorrijden. Rij altijd stapvoets en let in het bijzonder op de kinderen. Zij hebben altijd voorrang! Zorg ervoor dat door u geopende toegangspoorten ook weer gesloten worden.
In het laagseizoen zijn alle kampeerplaatsen inclusief parkeren van 1 auto, mits deze naast uw kampeermiddelen past op uw eigen kampeerplaats. In het hoogseizoen zijn de kampeerplaatsen 1 t/m 75 en het bosgedeelte van de camping geheel auto vrij (behalve bij het opbouw en afbreken van uw kampeerspullen). Graag stapvoets rijden op de camping. Voetgangers en spelende kinderen hebben altijd voorrang. Bezoekers parkeren altijd hun auto op de parkeerplaats en hebben geen toegang tot het kampeerterrein.

Sep-card
Bij aankomst op de camping krijgt u bij de receptie twee Sep-cards. Op deze kaarten wordt een tegoed gezet voor douchen en warmwatergebruik. Bij het gebruik van de Sep-card wordt er naargelang de duur van het gebruik een bedrag afgeschreven. U kunt dit zien in de display van de kaarthouder. Let op dat u de kaart pas in de houder plaatst als u daadwerkelijk warm water gaat gebruiken. Anders blijft deze het bedrag op de kaart afschrijven. Tijdens de openingstijden van de receptie kunt u de sep-card tussentijds opwaarderen. Bij vertrek krijgt u het bedrag wat nog op uw sep-card staat terug. Bij verlies van de sep-card betaalt u € 7,50.

Afvalwater en chemisch toilet
Bij beide sanitairgebouwen en achter de sanitairunit in het bosgedeelte staat een stortbak voor uw chemisch toilet en ander afvalwater. Wij vragen u dringend deze stortbakken hiervoor te gebruiken en geen afvalwater in toiletpotten of afvoerputjes te gooien. Dit voorkomt onnodige verstoppingen en een vervuild sanitair. Ook kampeerders met een comfortplaats vragen wij hun chemisch toilet in de daarvoor bestemde stortbakken te ledigen.

Nog enkele regels om het voor iedereen gezellig te maken

(Geluids)overlast
Tijdens uw verblijf bent u niet de enige gebruikers van de camping. Gelieve dus de overlast voor uw medekampeerder zoveel mogelijk te beperken. Dus geen luid spelende (geluids)apparatuur op uw kampeerplaats. Ook geen luid geschreeuw. Na 22:00 uur gaat de nachtrust in gelieve dan ook rustig te zijn na deze tijd.

Afval
Deponeer geen afval op de camping. Vooral tijdens drukke  weekenden treffen wij veel zwerfafval op de camping aan. Gelieve ook de medekampeerders (kinderen) op uw kampeerplaats hier ook op te wijzen. Deponeer uw afval altijd in de afval bakken. Wanneer uw vuilniszak vol is bij uw kampeerplaats gelieve deze te deponeren in de daarvoor bestemde bakken nabij de parkeerplaats en dus niet in een willekeurige afvalbak op de camping. Ook bij sport en spel houden we het graag netjes.

Honden
Op diverse velden is kamperen met een hond toegestaan. Gelieve uw hond rustig en aangelijnd te houden. Ook bij verblijf op uw kampeerplaats of achter een hekwerkje. Graag alleen buiten de camping uw hond uitlaten en de uitwerpselen in de afval bak te deponeren. Honden van bezoekers hebben geen toestemming tot de camping.

Bezoekers
tijdens uw verblijf op camping Starnbosch is uw bezoek welkom tussen 9.00 en 23.00 uur. Bezoekers hebben gratis toegang tot de camping. U als campinggast bent verantwoordelijk voor uw bezoekers. Bezoekers hebben geen toegang tot het kampeerterrein met hun vervoermiddel. Ook niet voor even laden en lossen. het vervoersmiddel kan geparkeerd worden op de parkeerplaatsen zowel links als rechts aan de voorzijde van de camping. Als uw bezoek blijft overnachten bij u op de camping dient u dit te melden bij de receptie. Hiervoor zullen dan overnachtingskosten en toeristenbelasting berekend worden.

Gebruik van de natuur rondom de camping.
Bij de spelen in het bos; hou je rustig in het bos. Probeer de bewoners van het bos (zowel dieren als mensen) zo min mogelijk te storen. Praat dus rustig en geen kabaal.
Laat geen afval achter in het bos. Het duurt jaren voordat een simpel snoeppapiertje in het bos verteerd is en beesten kunnen er in stikken. Stop het in je zak en gooi het later netjes in de prullenbak, dat is beter voor het milieu.
Maak niets stuk in het bos en de omgeving. Breek geen takken af en trek ook geen planten uit de grond! Blijf op de paden lopen en vertrap ook geen (jonge)planten.

Verlenging van uw kampeerverblijf
Wanneer u uw kampeerverblijf op camping Starnbosch wilt verlengen dient u dit uiterlijk 24 uur voor de geplande vertrektijd te melden. Dit geldt ook voor verlenging van slechts een aantal uren.