header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

Nieuwe eigenaars Sauna Thermen Zuidwolde

Sauna Thermen Zuidwolde is overgenomen door Robbin van den Heuvel uit Giethoorn en Erik Moes uit Meppel. De ondernemers hebben onlangs het voorlopig koopcontract getekend van het wellnesscomplex aan de Ommerweg 47 in Zuidwolde. Dat stond te koop sinds het faillissement van het vorige saunabedrijf in augustus. 

De nieuwe eigenaars zijn van plan om de sauna medio maart te heropenen. Ze richten zich in eerste instantie op de vaste gasten die voorheen in Sauna Thermen Zuidwolde kwamen. Daarnaast benaderen ze nieuwe doelgroepen: ‘We hopen te bereiken dat meer mensen naar de sauna gaan. Daarom beginnen we ook met een badkledingdag; één dag in de week waarop je niet helemaal naakt de sauna in hoeft. Dat blijkt voor veel mensen een drempel te zijn. De overige dagen dat we open zijn blijven wel zonder badkleding.’

Van den Heuvel en Moes runnen sinds 2013 camping Starnbosch in Dalfsen. Ze zien een wellnessbedrijf als een mooie nieuwe uitdaging naast de camping. In de komende weken wordt het personele plaatje ingevuld met voormalige medewerkers in Zuidwolde, medewerkers van de camping, maar ook nieuw personeel. Zo zijn ze op zoek naar een extra kok. Want ook goed en lekker eten hoort bij een dagje sauna.

De nieuwe eigenaars gaan het publiek zo snel mogelijk informeren over openingstijden, arrangementen en tarieven via de website sauna-zuidwolde.nl en facebook.com/ZuidwoldeSauna. Ook is de sauna voor vragen en informatie bereikbaar via het mailadres van de camping: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

sauna zuidwolde