Overige verhuur - starnbosch.nl
header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

Boot verhuur

Lekker bootje huren op de campingCamping Starnbosch heeft 2 boten in de verhuur. De boot kunt u met de trailer mee nemen en bij een trailerhelling in de omgeving te water laten. In dalfsen kunt u gratis gebruik maken van de boothelling bij het gemeentehuis. Er zijn vele plekken in de omgeving waar u dit kunt doen onder andere Ommen, Zwolle. het leukste is dit bij de trailerhelling in de jachthaven van Dalfsen. Op de vecht kunt u dan heerlijk rustig varen. Wat leuk is om mee te maken is dat links en rechts van Dalfsen een stuw in de vecht zitten zodat u dus gebruik moet maken van de handbediende sluizen. Deze Sluizen worden voor u bediend en het gebruik er van is kosteloos. De vecht is stroomopwaarts te bevaren tot Ommen en stroomafwaarts kunt u via Zwolle de rest van Nederland in. Let wel op de sluistijden. Ze kunnen verschillen. 

De boten zijn voorzien van een benzine motor en kunnen zonder het bezit van een vaarbewijs gebruikt worden. Graag de verbruikte benzine weer aanvullen.
De boten hebben ruimte voor 12 personen en zijn per dag te huren voor € 85,-- (excl. verbruikte brandstof). Tevens vragen wij een borg van € 100,--. U kunt kosteloos gebruik maken van onze reddingsvesten.

Neem de picknick mand mee een leg de boot ergens heerlijk neer op het water. Informeer op de receptie naar alle mogelijkheden.

trailerhelling jachthaven Dalfsen voor lekker varen op de Overijsselsevecht

Wellness Starnbosch

camping Starnbosch heeft zijn eigen Wellness met Sauna, houtgestookte hottub en stortdoucheOp de camping kunt u gebruik maken van een heuse wellness. Op een afgesloten gedeelte geniet u heerlijk privé van de sauna, hottub, stortdouche, verwarmde relaxruimte met tv en het terras met relaxstoelen. De sauna en hottub zijn beiden houtgestookt en bieden voldoende ruimte voor meerdere personen. Na gebruik kunt u afkoelen op de relaxstoelen of onder een koude (het beste voor uw lichaam) of warme stortdouche. 

De wellness is prive te huren vanaf 3 uren.  
De kosten hiervoor zijn: 1e uur 25.00. Daarna 15.00 per uur. 
De hottube en sauna worden door ons gereinigd en gevuld en we stoken de kachels op.

Download hier de gebruikershandleiding voor Wellness Starnbosch

 

 Houtgestookte sauna, heerlijk ontspannen op de camping  de sauna kachel lekker warm opstoken met hout

Ook beschikken we over 6 mobiele hottubs . Deze kunnen wij desgewenst bij uw caravan, huisje of tent plaatsen. U vult de hottub met water, stookt de kachel op en genieten maar.

Woodlodge

woodlodge.

boslodge camping starnbosch
De Boslodge is een bungalow aan de rand van het bos vlak voor het open veld, bij onze trekkershutten. De Boslodge is geschikt voor 4 personen en voorzien van een keuken (inclusief pannen, servies, bestek, Senseo en waterkoker), badkamer, kachel, tweepersoonsbed en een slaapzolder. De Boslodge is voorzien van een grote glazen pui waardoor u zelfs nog binnen van de natuur rond onze camping kunt genieten.

woodlodge camping starnbosch
De Woodlodge staat vlak naast de Boslodge. Deze is eveneens geschikt voor 4 personen, voorzien van keuken (inclusief pannen, servies, bestek, Senseo en waterkoker), toillet, kachel,  tweepersoonsbed en een stapelbed.

 

Prijzen:

Laagseizoen: €100,- per nacht, €195,- voor lang weekend/midweek, €295,- voor een week

Hoogseizoen:  €395,- voor een lang weekend/midweek, 550,- voor een week

De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed en exclusief toeristenbelasting . U dient het huisje zelf schoon achter te laten. 

 

Voor een virtuele rondleiding door dit huisje toets hier: https://www.onlineinbeeld.nl/VirtueleTour/Dalfsen-CampingStarnbosch/woodlodge.html

 

 

de berkenhut (tot 4 personen)

De berkenhut ligt op het eerste grote veld rechts achterin. Mooi tegen het bos verscholen in de natuur. 

De berkenhut is voorzien van twee bedstedes met elk een twee persoons bed. Het heeft een kooktoestel en een fluitketel.

De berkenhut kost per nacht in het laagseizoen 40.00 per nacht

In het hoogseizoen kost deze 50.00 per dag.

U dient wel zelf beddengoed mee te nemen (hoofdkussens zijn wel aanwezig)  en bij vertrek het huisje schoon achter te laten.

U kunt beddengoed en keukengerei los bijhuren.

 

Op de virtuele toer was het huisje ingericht en toen duurder , Dit jaar is het net als de trekkershutten basis waarbij je zelf je eigen spullen mee moet nemen.

 

Toets hier voor de virtuele toer door het huisje https://www.onlineinbeeld.nl/VirtueleTour/Dalfsen-CampingStarnbosch/berkenhut.html

mobiele hottub

U kunt bij ons een mobiele hottub huren, die zetten we dan bij u op de plaats. U kunt met maximaal 7 a 8 personen heerlijk genieten van een heet bad. 

informeer naar de mogelijkheden want niet alle plaatsen zijn geschikt om een hottub bij te plaatsen. Er moet in de buurt een waterkraan staan. 

 

Een dag een hottub kost 55.00 inclusief 1 zak hout,

een weekend kost 85.00 inclusief 2 zakken hout. 

Wij zettten de hottub op de plek. U moet hem daarna zelf afvullen met water en is de hottub vol met koud water dan kunt de de houtkachel flink opstoken om de hottub op temperatuur te krijgen.