header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

Vanaf 2016 beschikt de camping over een groepsaccomodatie. Hier kunt u met 14 peronen overnachten. De naastgelegen 4 persoons trekkerhutten kunnen ook bijgehuurd worden als u met meer dan 14 personen bent en wanneer ze eigen kampeermiddelen hebben kunnen ze deze op hetzelfde veld bijplaatsen.
Beneden in de jachthut vindt u een royale keuken met grote tafel waar u met zijn allen heerlijk kunt eten na een lange boswandeling.
De keuken is voorzien van: Pannen, servies en bestek; Combimagnetron; Koffiezetapparaat en waterkoker.

Beneden bevindt zich een grote badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet. Verder vindt u beneden een royale tweepersoons slaapkamer (berenkamer) en een slaapkamer met twee stapelbedden. Boven bevinden zich 2 tweepersoons slaapkamers (wolvenkamer en hertenkamer) en een slaapkamer met twee stapelbedden.

Vanuit de woonkamer/ keuken heeft het huis 8 openslaande deuren die uitkomen op een groot houten terras. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht op de bossen en open velden.
De Jachthut ligt hoger op een heuvel en aan de rand van de camping.

Virtuele tour Jachthut
inventarislijst Jachthut
Boek nu online de Jachthut
tarief per nacht laagseizoen in overleg
tarief per nacht hoogseizoen in overleg
tarief midweek/langweekend laagseizoen €  850,--
tarief midweek/langweekend hoogseizoen €  975,--
tarief week laagseizoen €  995,--
tarief week hoogseizoen € 1150,--
klik voor meer tarieven

 

Prijzen zijn exclusief 1,60 toeristenbelasting en milieuheffing per nacht per persoon. Aankomst na 15.00 vertrek tussen 9.00 en 11.00 Huisjes moeten schoon achtergelaten worden. koelkast leeg, vuilnisbakken leeg. Alle huisjes behalve de Trekkershutten, Berkenhut, Sparrenhut  hebben eigen beddengoed, Na gebruik op de dag van vertrek de hoeslakens en dekbedhoezen eraf halen en binnen bij de voordeur deponeren. Toiletpapier, theedoeken, handdoeken, etc zitten niet bij de verhuur in.

 

 let op:de foto's de virtuele tour zijn niet up to date.