header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

Rondom camping Starnbosch is het heerlijk wandelen en fietsen. Op de receptie zijn hier ook voor diverse boekjes en kaarten verkrijgbaar.

Wij hebben een aantal wandelingen en een fietstocht voor u online gezet. Klik ze even aan en u kunt ze dan downloaden. veel plezier er mee.

 • Engelswerkwandeling
  Het Engelsewerk is een prachtig parkgedeelte van landgoed den Aalshorst welke vlak bij de camping ligt. De wandeltocht is ongeveer 6 kilometer en door een aantal drukke wegen met autoverkeer niet geschikt voor kleine kinderen.

 • Fotowandeltocht
  Een wandeling van een uur in het bosgedeelte voor de camping. De route wordt ondersteund door een aantal foto's die de route aangeven.

 • Schaapskooiwandeling
  Deze wandeling is door u in te korten of te verlengen. Er is namelijk een beschrijving voor 4, 5 of 6 kilometer. Geheel over wandelpaden.

 • Wandeltocht 3 KM
  Deze wandeltocht is zoals de naam al zegt 3 kilometer lang. Verder is de routebeschrijving aangevuld met wat vragen en puzzel opdrachten. Ook leuk voor tieners dus!

 • Bolletje-pijltjetocht
  Voor elk pad op de route staat er een plaatje. U bent het bolletje en u moet de richting die het pijltje aangeeft oplopen. Leuk dus ook voor de kinderen die het aantal paden, dat moet worden overgeslagen, te laten tellen. Duur 50 minuten; lengte 3,7 kilometer.

 • Fietsknooppunten route
  Wij hebben voor u een fietsknooppunten route voor u samengesteld langs de prachtigste rondom Dalfsen. De route is naar wens 25 of 41 kilometer lang. U kunt namelijk een deel van de route weglaten als het te ver voor u is. Deze tocht is samengesteld aan de hand van het knooppunten netwerk in de omgeving. Ook hebben wij hier een kaartje met de knooppunten rondom de camping om te downloaden. Het mooie van het knooppunten systeem is dat u onderweg duidelijk ziet welke kant u op moet en u kunt makkelijk improviseren om de route iets uit te breiden. LET OP! Deze route is alleen geschikt gedurende de zomermaanden en als de pont bij de stokte in de vaart is. Deze pont is gratis voor u en simpel te bedienen door een druk op de knop. 

 • Fietsroute route.nl
  Op de website route.nl staat een leuke fietstocht die u langs Ommen, Oudleusen en Dalfsen brengt. U kunt de route starten bij knooppunt 82. Dat is aan het begin van de Sterrebosweg waar de camping aan ligt. Lengte 37 kilometer en in tijd ongeveer 2 uur en 10 minuten. Ook heeft route.nl een eigen app waar meerdere routes op zijn te vinden.