header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

Tijdens de zomervakanie, meivakantie , hemelvaart en pinksteren is er elke dag behalve de vrijdag een animatie-programma.

gezellig knutselen met het recreatieteamWe beginnen elke ochtend om 10 uur met swingen en zingen. Zodra het bekende muziekje wordt gestart hollen alle kinderen richting de recreatieruimte. Daarna is het tijd om te knutselen. Elke keer verzint het team een ander thema. Zo hangt er misschien wel s'middags een zelf geknutselde spin in de voortent.
De rest van de dag hebben we allerlei activiteiten zoals: bosspelletjes en speurtochten, natuurlijk knutselen, sport- en spelactiviteiten, levend stratego kubb en mölkky, honkbal en voetbal.

Dan is het opeens bijna kwart voor zeven... Alle kinderen worden al wat nerveus.... moet ik echt me bord helemaal leeg eten? of mag ik al naar de halte toe? Naar de halte toe? Ja dit is een camping waar haltes zijn. En wel de haltes van de Starnbosch Express. Deze bussen

 

trekken over de camping om alle kinderen, en sommige ouders die stiekem ook een rondje mee willebusn, netjes bij de animatie te brengen. De starnbosch express haalt elke avond de kinderen op over de camping. Rijd je ook mee naar het meeleeftheater?

Om 19.00 begint het meeleeftheater op het recreatieplein. Iedereen zingt en schreeuwt om het hardst mee om de verhalen mee maken op camping Starnbosch. 

Jim en Rikkie verzorgen elke avend het meeleeftheater

In de avond organiseren wij op en om de camping activiteiten zoals kubb, avondspel, quizen. Kortom voor ieder wat wils.

In de hoogseizoenweken organiseren wij elke vrijdag de traditionele bingo waarbij jong en oud leuke prijzen kunnen winnen.

En is het een keertje slecht weer voor buitenactiviteiten. Dan hebben we altijd nog de recreatieruimte om iets leuks te doen of wijken we uit naar de minibioscoop. In onze mini bioscoop vertonen wij bij slecht weer overdag kinderfilms en vaak in de avond ook films voor ouderen.