Boot verhuur - starnbosch.nl

Boot verhuur

Lekker bootje huren op de campingCamping Starnbosch heeft 2 boten in de verhuur. De boot kunt u met de trailer mee nemen en bij een trailerhelling in de omgeving te water laten. Er zijn vele plekken in de omgeving waar u dit kunt doen. het leukste is dit bij de trailerhelling in de jachthaven van Dalfsen. Op de vecht kunt u dan heerlijk rustig varen. Wat leuk is om mee te maken is dat links en rechts van Dalfsen een stuw in de vecht zitten zodat u dus gebruik moet maken van de handbediende sluizen. Deze Sluizen worden voor u bediend en het gebruik er van is kosteloos. De vecht is stroomopwaarts te bevaren tot Ommen en stroomafwaarts kunt u via Zwolle de rest van Nederland in.

De boten zijn voorzien van een benzine motor en kunnen zonder het bezit van een vaarbewijs gebruikt worden. Graag de verbruikte benzine weer aanvullen.
De boten hebben ruimte voor 12 personen en zijn per dag te huren voor € 85,-- (excl. verbruikte brandstof). Tevens vragen wij een borg van € 100,--. U kunt kosteloos gebruik maken van onze reddingsvesten.

Neem de picknick mand mee een leg de boot ergens heerlijk neer op het water. Informeer op de receptie naar alle mogelijkheden.

trailerhelling jachthaven Dalfsen voor lekker varen op de Overijsselsevecht