accomodaties tot 8 personen - starnbosch.nl

Eikenhut (tot 8 personen)

Langs de rand van de camping staan de Beukenhut en de Eikenhut. Deze accommodaties zijn geschikt voor groepen tot 8 personen. De hutten hebben aan 2 zijden een veranda, 1 gericht op de camping en 1 met een prachtig zicht in het bos.  Aan de zonzijde heeft u het kampeergevoel want daar kijkt u uit over de camping en aan de andere zijde kijkt u het rustgevende bos in. De hutten hebben allebei 4 tweepersoonsslaapkamers en zijn voorzien van een heerlijk warme pelletkachel, een badkamer met douche en een keuken met kookeiland.

De huizen zijn voorzien van beddengoed, kook en eetgerei, bezem, stoffer en blik, tuinmeubilair, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, magnetron.

Virtuele tour Eikenhut
inventarislijst Eikenhut
Boek nu online de Eikenhut
tarief per nacht laagseizoen € 200,--
tarief per nacht hoogseizoen in overleg
schoonmaakkosten € 50,--
klik voor meer tarieven

 

 

 

 

 

 


Beukenhut (tot 8 personen)

Langs de rand van de camping staat de Beukenhut. Deze accomodatie is geschikt voor groepen tot 8 personen. De hut heeft aan 2 zijden een veranda, 1 gericht op de camping en 1 gericht op het bos.  Aan de zonzijde heeft u het kampeergevoel want daar kijkt u uit over de camping en aan de andere zijde kijkt u het rustgevende bos in. De hut heeft 4 tweepersoonsslaapkamers en zijn voorzien van een heerlijk warme pelletkachel, een badkamer met douche en een keuken met kookeiland.

De Beukenhut is voorzien van beddengoed, kook en eetgerei, bezem, stoffer en blik, tuinmeubilair, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, magnetron.

Virtuele tour Beukenhut
inventarislijst Beukenhut
Boek nu online de Beukenhut
tarief per nacht laagseizoen € 200,--
tarief per nacht hoogseizoen in overleg
schoonmaakkosten € 50,--
klik voor meer tarieven

    beukenhut beukenhut